Bruidskinderen - Trouwen met Donna

Bruidskinderen

Bruidsjonker of bruidsmeisje, LaDonna heeft verschillende bruidsmeisjes jurken en complete jongenskostuums voor alle bruidskinderen!

Jurken voor bruidsmeisjes

Heeft jullie trouwdag een speciaal kleuren thema? Laat dit dan terug komen in de jurk van het bruidsmeisje. Er zijn verschillende modellen meisjesjurken en verschillende kleuren op voorraad. Deze collectie wisselt regelmatig, loop even binnen of bel voor een afspraak. Prijs van de bruidsmeisjesjurken is € 95,00 Deze jurken zijn er voor bruidsmeisjes tot 12 jaar.

Kostuum voor bruidsjonker

Het kostuum voor de bruidsjonker bestaat uit colbert, pantalon, gilet, overhemd en stropdas. Deze is in 3 verschillende kleuren te krijgen namelijk zwart, beige en donker blauw. Prijs van het jongenskostuum tot 12 jaar is € 125,00.

Het is ook leuk om alleen een mooi gilet met plastron, strik of stropdas te kiezen, dit kan mooi gecombineerd worden op een nette maar ook bijvoorbeeld op een stoere spijkerbroek. De bruidegom kan dan voor hetzelfde gilet kiezen.

Is de bruidsjonker iets ouder dan kunnen we voor hem een maatpak laten maken. Dit kan in dezelfde stof als de bruidegom of een hele mooie andere stof die mooi past in het geheel.  Voor dit bruidsjonker maatpak betaal je dan slechts € 300,00.

Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.