De KameraKast - Trouwen met Donna

De KameraKast

Je wil leuke foto’s van je feest, die van goede kwaliteit zijn, maar je hebt geen zin in gedoe met wegwerpcamera’s of polaroidsystemen? De KameraKast biedt uitkomst! Het is alle lol van een fotohokje, in een Kast. Onze filosofie is dat op de foto gaan net zo leuk moet zijn als terugkijken op een geslaagd feest. En het is wetenschappelijk bewezen: lachen is gezond! Daarom is ons doel ‘mensen laten lachen’. En hoe beter dan met gekke foto’s die je zelf net hebt gemaakt? Het werkt super simpel, net als het oude fotohokje van vroeger. Ga klaar staan, druk op de rode knop en De KameraKast maakt 1, 2, of 4 foto’s en laat deze direct op het scherm zien!

Wat is De KameraKast en hoe werkt het?

De KameraKast is een kast met een camera erin. Je drukt op een knop en hij maakt een foto. De foto verschijnt daarna automatisch op het scherm. Net zoals in een fotohokje. Super simpel en super leuk!

Nadat de foto is gemaakt kun je er voor kiezen om je e-mailadres in te voeren. Je krijgt de foto dan via de mail toegestuurd, plus een link naar alle foto’s die die avond gemaakt zijn. Via die site kun je alle andere foto’s ook downloaden. Je ontvangt ook een dvd thuis met alle foto’s van die avond erop. Zo heb je alle feestfoto’s netjes bij elkaar.

Ook kun je de foto direct laten printen. Leuk voor in een gastenboek, of als herinnering aan jouw feest! De foto’s komen in 10×15 centimeter of in twee strips van 5×15 cm.

 Ja, ik wil! (De KameraKast)

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten of meteen boeken? Surf naar www.deKameraKast.nl en bekijk wat De KameraKast allemaal voor jouw feest kan doen. Keep smiling 😉

 

 

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.