Bruidslingerie - Trouwen met Donna

Bruidslingerie

Goedzittende lingerie verricht wonderen voor jouw figuur en daarmee voor jouw bruidsjurk. Deze valt het mooist als je de juiste bruidslingerie eronder draagt. Prettig zittende en, uiteraard, mooie lingerie is daarom een must voor iedere bruid.

DiLorenzo & Poirier bij LaDonna

LaDonna verkoopt bruidslingerie van het merk poirier en Di Lorenzo. Deze merken staan bekend om haar draagcomfort en kwaliteit. Of je nu een (corrigerend) torselet draagt of een prachtige bustier met bijpassende slip en jarretels, de bruidslingerie van Poirier & Di Lorenzo zit als gegoten. Voor elk figuur en voor elke trouwjurk heeft LaDonna prachtige lingerie beschikbaar.

Eén of twee setjes?

Sommige bruiden schaffen twee lingerie setjes aan voor hun trouwdag. Een glad en naadloos setje met een corrigerende functie voor overdag, een ander setje met romantisch kant speciaal bestemd voor de huwelijksnacht. Keuze is er volop. Team LaDonna helpt je kiezen en geeft advies over welke bruidslingerie het best bij jou en je jurk past. Tip: De lingerie van Di Lorenzo of Poirier kun je uiteraard ook onder jouw feest- en avondkleding dragen.

Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.

Bridal Boudoir fotoshoot door Blik en Bloos Fotografie

Benieuwd naar de bruidslingerie die je bij LaDonna kan kopen? Fotografe Tamara Uittenboogaard van Blik en Bloos fotografie organiseerde een prachtige bridal boudoir fotoshoot met daarin onze lingerie! Wie zegt dat het alleen om de jurk gaat? Met mooie en unieke bruidslingerie voel jij je nóg zelfverzekerder en mooier op jullie trouwdag! En wat een leuk cadeautje heb je dan nog als die jurk na een lang dag uit mag!

Om je te laten zien hoe zo’n bridal boudoir fotoshoot in zijn werk gaat, heeft Tamara  samen met haar team een mooi filmpje gemaakt waarin je een aanstaande bruid ziet die besluit een bridal boudoir fotoshoot te doen. De foto’s staan onder de film!

Credits

– Fotografie: Blik en Bloos Fotografie
– Hairstyling en make-up: The Bridal Artist
– Videografie: State of Dreaming Films
– Lingerie, sluier en cape: LaDonna
– Sieraden: DRKS
– Boudoir beauty: Lieke

 

 

 

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.