Neem contact met ons op. Wij helpen je graag! - Trouwen met Donna

Contact

Contact opnemen met LaDonna

Enthousiast geworden door de informatie op de website en wil je een bruidsjurk komen passen of jezelf een maatpak laten aanmeten? Neem contact met ons op! Als je van tevoren een afspraak maakt, ben je verzekerd van 100% aandacht. Hetzelfde geldt voor het laten maken van een proef bruidskapsel of het laten aanbrengen van een proef bruidsmake-up. Als je jouw bezoek aankondigt, kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen. Voor het maken van een afspraak bel je met Donna of vul je onderstaand formulier in. Zij reageert meestal nog dezelfde dag.

Winkelen bij LaDonna

Ben je in de buurt, wandel dan gerust eens binnen bij Donna. Haar uitgebreide assortiment bevat prachtige schoenen, bijpassende tasjes en mooie sieraden voor de vrouw en stijlvolle overhemden, zijden stropdassen en klassieke riemen voor de man. Een bruiloft mag, maar hoeft zeker niet de reden te zijn om LaDonna te bezoeken. Iedereen die van mooie accessoires houdt, is van harte welkom in haar winkel midden in Nijmegen. Onder het genot van een kopje echte Italiaanse koffie kun je alles op je gemak bekijken. Laat je verrassen bij LaDonna!

Parkeer gratis bij LaDonna!

Of je nu vanuit Arnhem, Tiel, Eindhoven of Den Bosch komt parkeren kan op Parkeerterrein Oude Stad op de voorstadslaan voor € 7,10- per dag, of het Jorens Ivensplein voor € 2,35 per uur. Bij aankoop van jouw bruidsjurk vergoeden we de parkeerkosten van je dagkaart. Laden en lossen kan voor de deur. Over de nieuwe brug direct recht, eerste weer rechts tot aan verkeerslicht links, je rijdt dan langs parkeerplaats oude stad of Joris Ivensplein.

Onze locatie

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.