Enthousiaste klant Michelle: "Mijn ervaring met LaDonna was super!"
Enthousiaste klant Michelle: “Mijn ervaring met LaDonna was super!”

Enthousiaste klant Michelle: “Mijn ervaring met LaDonna was super!”

Afgelopen 18 maart is Michelle getrouwd met haar grote liefde Robin. Beiden zagen ze er prachtig uit op de grote dag. Michelle kocht begin dit jaar haar trouwjurk bij ons. Wij vroegen haar waarom ze voor ons heeft gekozen en wat haar ervaring met LaDonna was.

Zoektocht naar de perfecte trouwjurk

Michelle: “Voordat ik bij LaDonna kwam, was ik al bij een paar bruidszaken geweest. Bij geen enkele voelde ik een klik, en voelde ik me meer bruid nummer zoveel dan een goede klant. Ik was op zoek naar een specifieke jurk van het merk Brinkman en besloot te gaan googlen. LaDonna bleek de jurk te hebben en ik heb gebeld om te vragen of de jurk er nog was. De jurk was er en ik kon hem komen passen. Omdat mijn trouwdag 3 maanden later plaatsvond heb ik eerst nog geïnformeerd of de jurk, indien nodig, wel op tijd kon worden vermaakt. Dat kon! Dat vond ik heel fijn en dus ben ik de jurk gaan passen.”

Geweldige service

“Toen ik bij LaDonna kwam werd ik direct gastvrij ontvangen en voelde ik meteen een heel huiselijke sfeer. Dat vond ik erg prettig. Niets was te veel bij LaDonna. Ik kreeg een nieuwe jurk, maar het bovenlijfje was te groot. Ik was de jurk natuurlijk op ‘korte termijn’ nodig. Dit was geen probleem en ter plekke werd het bovenlijfje vermaakt. Dat vond ik echt super! Bij LaDonna hebben ze een eigen coupeuse die me direct hielp. Ze was heel erg vriendelijk en heeft direct alles ingenomen. Deze service vond ik echt fantastisch! Naast de jurk had LaDonna ook nog alle accessoires in huis om het plaatje compleet te maken. Ik heb dus niet alleen een jurk gekocht maar ook bruidslingerie, schoenen en kousen. Een compleet pakket met uitstekende service. Ik kan echt niets bedenken dat beter had gekund. Mijn advies: ‘Ga zelf eens kijken en ervaar de geweldige service!'”

De jurk!

“Ik was op zoek naar een korte jurk. De jurk die ik heb gekozen is strapless met een hartvormige hals. Het bovenlijfje en de rok hadden een mooi kanten laagje. Het champagnekleurig lint om mijn middel met een ‘diadeem’ van steentjes maakte het helemaal af. Ik vond de jurk zo mooi en ben heel blij dat ik hem uiteindelijk heb gevonden!”

LaDonna als bruidszaak

“Ze staan echt voor je klaar bij LaDonna. Huiselijke en gastvrije sfeer en ze zijn allemaal heel erg vriendelijk! Zoals ik al zei is niets te gek, ze trekken alles uit de kast om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. Dat ze ter plekke mijn jurk konden innemen en vermaken dat was voor mij het grootste pluspunt! Een ander voordeel; LaDonna zit midden in de stad, woon je net als ik niet echt dichtbij dan kun je er ook nog een leuk dagje shoppen van maken!”

Veel geluk!

Wij zijn ontzettend blij dat je zo hebt genoten van je trouwjurk Michelle. We hebben je heel graag geholpen en zijn blij dat jouw ervaring met ons zo fijn was. Dat is waar we het allemaal voor doen! We wensen je veel geluk samen met je man!

Ben je ook op zoek naar een mooie trouwjurk? Bekijk ons assortiment. Naast trouwjurken hebben we ook een breed scala aan accessoires die jouw jurk helemaal compleet maken. Zie je iets moois of wil je gewoon een keer komen kijken in onze winkel? Wij ontvangen je graag! Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd voor je.

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.