Festival bruiloft in Arnhem inclusief crop top trouwjurk!
Festival bruiloft in Arnhem inclusief crop top trouwjurk!

Festival bruiloft in Arnhem inclusief crop top trouwjurk!

Bij LaDonna is alles mogelijk. Zo kwamen de twee dames Suzanne en Stefanie hun trouwjurken shoppen bij onze bruidsmode winkel in Nijmegen. Twee dames die elkaar het ja-woord geven. Dat betekent: twee bruidsjurken! En in het geval van deze twee werden het zelfs vier trouwjurken. Een van de jurken was een prachtige crop top trouwjurk. Op de trouwinspiratie website girlsofhonour.nl vertelt Suzanne, zelf weddingplanner, over hun festival bruiloft en de jurken van LaDonna!

Lees hieronder een klein deel van het verhaal van Suzanne en Stefanie. Wil je alles lezen? Ga dan naar de site van Girls of Honour.

Twee jurken

Suzanne vertelt dat haar vrouw en zij beide twee jurken droegen omdat ze allebei een heel verschillende smaak hebben. “Onze stijlen machten niet mooi bij elkaar. Om er een mooi geheel van te maken, had één van ons zulke grote concessies moeten doen dat we er niet goed uitkwamen. Donna van LaDonna kwam met het advies om allebei voor onze lievelingsjurk te gaan en daarnaast een jurk uit te zoeken die bij de lievelingsjurk van de ander paste.

Tijdens de bruiloft wisselde het stel van trouwjurk. Dat was volgens hen heel speciaal en spectaculair. Suzanne droeg tijdens de ceremonie een jurk van Enzoani en op de feestavond een festivalbruidsjurk van Rembo Styling. Stefanie droeg tijdens de ceremonie een mooie strapless bruidsjurk van Morilee by Madeline Gardner en de crop top trouwjurk die ze droeg tijdens de feestavond was een eigen ontwerp van LaDonna.

Festival bruiloft in beeld

LaDonna was zelf ook aanwezig bij deze dag en wat was het prachtig. Hoe leuk om niet alleen de jurken te mogen verzorgen, maar ook om er de hele dag bij te zijn! De styling was perfect verzorgd door Nailia van Best Day Ever Events .

We willen de je foto’s (door: Odiza Fotografie) en gave video (door: The Best of Time Films) niet onthouden en daarom kun jij nu ook meegenieten van deze mooie dag met twee bruiden!

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.