Trouwjurk op maat | Trouwen met Donna

Het atelier

In onze bruidswinkel in het centrum van Nijmegen hebben wij ook een geheel eigen bruidsatelier gevestigd. Hier maken onze inhouse designers Ineke, Ani en Leandra de mooiste creaties, volledig op maat en naar jouw wens. Samen maken wij jouw droom trouwjurk tot werkelijkheid! Wist je dat Ani ook een eigen collectie heeft ontworpen? Bekijk de collectie Ani Avi hier!


Ontwerpster Ineke

Trouwjurk op maat maken

Een trouwjurk op maat vraagt om aandacht. Samen met onze eigen inhouse designers gaan we er voor zorgen dat jij straalt op jullie grote dag. Daar hoort natuurlijk de perfecte bruidsjurk bij. Benieuwd hoe we te werk gaan bij het creëren van een trouwjurk op maat?

1. We beginnen natuurlijk met een kennismaking. In onze bruidswinkel in Nijmegen laten we je verschillende ontwerpen zien, zodat je vast wat inspiratie op kan doen. Daarnaast bespreken we jouw wensen en kiezen we jouw favoriete stoffen.

2. Maten opmeten zodat de jurk perfect bij jouw lichaam past

3. Passen van diverse modellen en een beeld te krijgen wat wel en niet bij je past. Heb je bijvoorbeeld een trouwjurk gezien met een mooie bovenkant en een andere jurk met een hele stoere of romantische rok? Onze coupeuses zorgen ervoor dat jouw ideale trouwjurk tot leven komt!

4. De jurk wordt gemaakt, natuurlijk kom jij een paar keer doorpassen om samen te kijken dat alles naar wens wordt gemaakt.

5. Zodra de jurk zo goed als af is kom je weer doorpassen. We plannen dan de hele dag om aan jouw jurk te werken. Je past de jurk, als wij een aanpassing moeten doen kun jij even de stad in of lunchen om de hoek en kom je daarna weer doorpassen. Zodra we beide tevreden zijn mag jouw jurk mee naar huis!

Leandra
Ontwerpsters Leandra & Ani

De voordelen van een trouwjurk op maat
– Vrije keuze uit stof, ontwerp en bewerking
– Geheel op maat, dus zit altijd perfect
– Je creëert de jurk van je dromen

Enkele creaties van onze designers

Wil je jouw trouwjurk ook op maat laten ontwerpen en maken? Neem gerust contact met ons op!

Maak een afspraak voor jouw jurk op maat

Contactformulier

Je bent van harte welkom om onze collectie trouwjurken te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.