LaDonna wint 2018 ZIWA Award! - Trouwen met Donna
LaDonna wint 2018 ZIWA Award!

LaDonna wint 2018 ZIWA Award!

Weet je nog? Laatst kondigden we aan genomineerd te zijn voor een ZIWA Award en vroegen we je op ons te stemmen. En nu mogen we bekendmaken dat we troste winnaar zijn van een 2018 ZIWA Award als één van de beste professionals in de trouwindustrie!

Bedankt voor je stem!

Wij zijn namelijk winnaar in de categorie trouwjurken, gekozen door het publiek. Dit betekent dus dat veel van jullie op ons ons gestemd hebben. Daarvoor willen we je van harte bedanken!

Daarbij is deze prijs natuurlijk een prachtige kroon op ons werk. Want bij LaDonna doen we er alles aan om toekomstige bruiden zo goed mogelijk te helpen aan hun droomjurk en daarbij ook een onvergetelijke paservaring te bezorgen. Hoe leuk is het om dan beloond te worden met een award?

Over ZIWA

De ZIWA Awards is een initiatief van Zankyou, het grootste internationale bruiloften portal. De Zankyou International Weddings Awards zijn belangrijke awards, waarin de beste professionals van de industrie worden benoemd door het publiek, andere leveranciers én een vakjury. Bekijk alle winnaars.

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.