Partner gezocht: LaDonna zoekt een partner voor in de winkel in Nijmegen!
Partner gezocht!

Partner gezocht!

LaDonna is op zoek naar een partner voor de winkel in Nijmegen. Ben jij iemand die ziel en zaligheid legt in het ondernemen en heb jij ervaring met bruidsmode? Dan is dit echt iets voor jou!

LaDonna

LaDonna is een bruidszaak in het centrum van Nijmegen met een ruim aanbod aan bruidsmode, trouwpakken en trouwaccessoires. Met een leuk team bedienen we onze klanten. Een kleine impressie van Ladonna’s bruidsmode zie je hieronder.

Donna Stok-Linders is al 10 jaar eigenaresse van LaDonna en na 10 jaar een begrip te zijn in Nijmegen op het gebied van bruidsmode, wil Donna graag uitbreiden. Hoe ze dat gaat doen, blijft nog even geheim.

Wie zoeken we?

Vanwege de uitbreidingsplannen zijn wij op zoek naar een partner voor de winkel en/of atelier in Nijmegen. We zoeken echt iemand die zelf wil ondernemen, dus geen bedrijfsleider. Donna wil iemand die net als zij, zijn of haar ziel en zaligheid legt in de winkel en echt om de klanten geeft. Een echte ondernemer dus! Iemand die ervaring heeft in (bruidmode)retail en graag de stap wil zetten naar een eigen zaak.

Hoe de samenwerking er precies uitziet bepalen we natuurlijk samen. Het belangrijkste is onze klanten de aandacht en kennis krijgen die ze verdienen!

Geïnteresseerd?

Wil jij de mede-ondernemer/partner van LaDonna worden? Ben je bereid om voor de volle 100% te gaan ondernemen? Stuur een motivatie en je cv naar info@trouwenmetdonna.nl t.a.v. Donna. Heb je vragen? Dan kun je bellen naar 024-6637244.

Dromen over…..Bruidswinkel starten, bruidswinkel beginnen, bruidsmodewinkel beginnen, bel mij voor een afspraak! Heb je een zelf een ander idee mag dat ook, kunnen we eea bespreken en misschien valt jouw idee wel weer perfect in ons uitbreidingsplan.

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.