Prachtige LaDonna trouwjurken in een winter wedding - Trouwen met Donna
Prachtige LaDonna trouwjurken in een winter wedding

Prachtige LaDonna trouwjurken in een winter wedding

Op de trouwsite ThePerfectWedding.nl staat weer een prachtige styled shoot die laat zien dat trouwen in de winter ook heel mooi is. In deze shoot draagt de bruid een prachtige LaDonna trouwjurk! De wedding is heel mooi aangekleed met rode en groene details. Dit zie je niet alleen terug in het servies en de bloemen, maar ook in de heerlijke gerechten.

Bekijk hier direct de shoot op The Perfect Wedding en ontdek hoe je een romantische winter wedding creëert.

Rood

Het thema van deze bruiloft is rood. Dat zie je aan de hand van de prachtige trouwkaarten, de bloemen van de bruid en de gerechten op tafel. Miranda van ‘Eten van een lekkere tafel’, laat met al haar gerechten zien hoe je een perfecte gezellige winter wedding creëert. Zo zijn er bietjes, glühwein en een taart van rode ui. De styling is compleet met veel groen, mooi servies, houten details en kaarsjes.

LaDonna trouwjurk

In deze styled shoot draagt de bruid twee prachtige LaDonna trouwjurken. Een prachtige trouwjurk van het merk NABLA. Deze jurk heeft een bijzondere unieke kanten hals en rug. De andere strapless jurk is van Enzoani. Een jurk met een prachtig kanten lijfje en een rok van tule.

In de winter is het natuurlijk best koud buiten in alleen een trouwjurk en daarom heeft deze bruid in de shoot haar trouwjurk uitgebreid met een heerlijk warme rode sjaal. Door de sjaal om je schouders te slaan heeft hij wel iets weg van een stola.

The Perfect Wedding

De trouwsite The Perfect Wedding is de uitgebreidste en meest bezochte trouwsite van Nederland waar je originele ideeën, praktische informatie, de laatste trends en de leukste leveranciers op een eenvoudige manier kunt vinden.

Bekijk de styled shoot met de LaDonna trouwjurk hier.

Leveranciers van deze styled shoot:

Decoratie en catering: Eten van een lekkere tafel

Fotograaf: Odiza fotografie

Decoratie: Happy Vintage

Bruidsboeket: Meesterlijk Groen

Trouwjurken: LaDonna

Trouw- & Feestlocaties: In De Kas

Bruidskapsels & make-up: Cynthia Veenman

Bruidstaarten: Süss Gebak

Trouwkaarten: Moderne Kalligrafie

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.