Prachtige Silis bruidssieraden vind je bij Bruidsmodewinkel LaDonna

Silis bruidssieraden

Nieuw bij LaDonna: bruidssieraden van het merk Silis. De Silis bruidssieraden zijn ontworpen in België, maar worden wereldwijd verkocht. Of je nu op zoek bent naar een armband om je verloving te vieren of als je armbanden zoekt die jouw droom trouwjurk helemaal afmaken; de collectie bruidsarmbanden passen perfect bij iedere bruid.

De bruid van nu

De bruidscollectie van Silis is ontworpen met de volgende gedachte: “Wij merkten dat de meeste bruidssieraden heel saai zijn of juist erg over de top. Bruiden kunnen natuurlijk ook kiezen voor echte diamanten en gouden sieraden, maar niet iedereen heeft daar budget voor. Wij voelden de behoefte om een betaalbare, kwalitatieve  modebewuste armbandencollectie te creëren voor de bruid van nu.”

Prachtig totaalplaatje

Als je bij LaDonna een trouwjurk komt uitzoeken draait er veel om de bruidsjurk, maar niet alles. Mooie schoenen, goede lingerie en prachtige sieraden maken het plaatje helemaal af. Bij LaDonna vind je prachtige trouwjurken, maar dus ook alle accessoires! Bekijk de complete bruidscollectie van Silis vast op de site: www.silis.eu/bracelets-bridal/. We verkopen ook bruidssieraden van het merk DRKS.

Ga jij trouwen?

Ga je trouwen en ben jij op zoek naar dé jurk? Kom dan passen bij ons in de sfeervolle winkel! We verkopen heel veel verschillende merken! Bekijk deze alvast op onze website. Ga naar de trouwjurken.

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.