Styled Shoot: romantische shoot bij een boomhut! - Trouwen met Donna
Styled Shoot: romantische shoot bij een boomhut!

Styled Shoot: romantische shoot bij een boomhut!

Ontwaken in een boomhut middenin de natuur, om je vervolgens klaar te maken voor de mooiste dag van je leven. Hoe romantisch is dat? Deze prachtige setting, geïnspireerd op Dirty Dancing, werd gecreëerd voor een schitterende styled shoot door ThePerfectWedding.nl. En de betoverende bruidsjurk in deze shoot is van LaDonna!

Middenin de natuur

Deze locatie middenin de natuur met een romantische boomhut is de perfecte setting voor een idyllische bruidsshoot. De sfeer in combinatie met de romantiek en liefde tussen de bruid en bruidegom levert prachtige foto’s op. Hierbij is de natuur een schitterende achtergrond en de dromerige jurk en accessoires maken het plaatje helemaal af.

De jurk

De jurk die de bruid draagt is eigenlijk geen jurk, maar een crop top gecombineerd met een rok. Deze crop top is van het merk Eddy K en heet Raquel. Het leuke is dat je hier elke gewenste rok bij kunt kiezen. Zo creëer je je eigen unieke bruidsoutfit!

Op een aantal van de foto’s zie je hoe de bruid haar stoere leren jack draagt over de crop top zodra het koud begint te worden. Deze verrassende combinatie van romantisch kant en stoer leer staat gewoonweg fantastisch!

ThePerfectWedding

The Perfect Wedding is de meest complete en populairste trouwsite van Nederland. Ga je binnenkort trouwen? Dan kun je hier volop inspiratie op doen. Naast originele ideeën vind je er ook praktische informatie, de laatste trends en een overzicht van de leukste leveranciers om jouw trouwdag perfect te maken. Kortom: alles voor de toekomstige bruid.

Leveranciers

Dit zijn de leveranciers uit deze styled shoot:

Bekijk de styled shoot met de LaDonna trouwjurk hier en droom ook weg bij de prachtige video!

 

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.