Trouwen in de winter? Ga voor een winterbruiloft! - Trouwen met Donna
Trouwen in de winter? Ga voor een winterbruiloft!

Trouwen in de winter? Ga voor een winterbruiloft!

Trouwen alleen in de lente of zomer? Nee hoor! Juist met een bruiloft in de winter krijg je een magische sfeer. Denk aan sneeuw, vuurkorven, (glüh)wijn en warme chocolademelk. Natuurlijk ben je niet verzekerd van sneeuw en kan het erg koud zijn in de winter, maar het brengt ook veel voordelen met zich mee. Zo weet je bijvoorbeeld direct dat je op zoek gaat naar een warme trouwlocatie.

Trouwjurk met lange mouwen

Je hoeft natuurlijk geen trouwjurk met lange mouwen aan, maar er zijn wel echt prachtige exemplaren. De Elena is een chique trouwjurk met een prachtige details. Liever een kanten trouwjurk. De Morgana is prachtige kanten trouwjurk met lange mouwen die uitlopen aan het einde. Liever geen uitlopende mouwen? De jurk wordt nieuw en op maat gemaakt. Hierdoor kun je veel mixen en naar eigen ontwerp invullen. De Erin is een trouwjurk met een diepe v-hals. De mooie kranten afwerking en de bijzondere rug maken dit een perfecte jurk voor een winterbruiloft.

Liever een andere jurk met of zonder lange mouw? Bekijk ons gehele aanbod!

Of maak een afspraak!

Thema winterbruiloft

In de winter kun je kiezen voor echte winterkleuren zoals, groen, rood en goud. Je creëert dan een echt kerstsfeer. Prachtig als je rond de feestdagen gaat trouwen en het geeft een warme uitstraling. Liever iets neutraler? Wit, zilver en/of goud zijn ook een perfecte combinatie. Dit geeft weer een chique uitstraling.

Trouwlocatie

In de blog van The Perfect Wedding staan veel mooie trouwlocaties voor jou winterbruiloft. Deze locaties zijn erop gericht je winterbruiloft zo perfect mogelijk te maken. Prachtige landgoeden, een kasteel en een slot, alles is mogelijk!

Inspiratie

Fotografie mede mogelijk gemaakt door Odiza Fotografie

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.