Styled Shoot: trouwen op het strand in roze en blauw! - Trouwen met Donna
Styled Shoot: trouwen op het strand in roze en blauw!

Styled Shoot: trouwen op het strand in roze en blauw!

Altijd al willen trouwen op het strand? Droom dan alvast weg bij het bekijken van deze prachtige styled shoot op het strand. Deze strandbruiloft, georganiseerd door AnnMariage Weddings & Events en Blik en Bloos Fotografie, vindt plaats op het strand van Calais in Frankrijk. Dit is een unieke locatie door de combinatie van de kalk-kleurige kust en het blauwe zeewater. Voor deze shoot mocht LaDonna de bruidsjurk en het trouwpak van de modellen verzorgen. Hoe gaaf!

De jurk

In deze styled shoot op het strand draagt de bruid een prachtige jurk van het Italiaanse merk Enzoani. De zachtroze kleur geeft deze trouwjurk net dat beetje extra. Het lijfje van de jurk heeft prachtige kanten bloemen en de rok heeft heel veel lagen tule. Dit geeft deze romantische jurk een extra zwierig effect. Perfect voor een strandbruiloft!

Het trouwpak

Het pak van de bruidegom is fris blauw en door het weglaten van het jasje wordt het totaalplaatje net wat meer casual. Ideaal voor een trouwerij op het strand natuurlijk! Het merk van het pak is L’uomo by LaDonna. Als je als bruidegom bij LaDonna een pak zoekt, helpen onze maatpakspecialisten je bij het uitzoeken en samenstellen van een mooi en perfect zittend trouwpak op maat.

Van taart tot uitnodigingen

Deze shoot is tot in de puntjes gestyled. Van prachtige bloemen tot aan een wel heel bijzondere bruidstaart. Ook de uitnodigingen, naamkaartjes voor op tafel en de enveloppen passen helemaal bij het strandthema. Door het zien van deze prachtige bruiloft op het strand doe je de perfecte inspiratie op voor jouw bruiloft. Wil jij trouwen op het strand? Droom dan heerlijk weg bij deze bruiloft! Hieronder vind je een selectie foto’s en de film van de bruiloft op het strand.

Bekijk de film van deze prachtig gestylde strandbruiloft:

Leveranciers van de styled shoot:

Fotograaf: Blik en Bloos Fotografie, Visagist/hairstylist: The Bridal Artist, Bloemen: Gift by Nature, Videograaf: State of Dreaming Films, Bruidsjurk en Trouwpak: LaDonna, Merk jurk: Enzoani, Merk pak: L’uomo by LaDonna, Taart + sweets: Gebakkerij, Stationary: Stijlvolle Trouwkaarten, Ballonnen en waaiers Weddingdeco.nl, Vlinders en vogel: Ivana Interior Design, Hairpiece: Berkiva Designs, Ketting: By Pearls, Ringen: Goudsmederij Bommel, Borden: Pollman & Servies, Meubilair: AnnMariage Weddings & Events, Bruid: Jolien van der Steen, Bruidegom: Jenno Hallaert.

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.