Trouwjurken passen - Trouwen met Donna

Trouwjurken passen

Eindelijk is het dan zo ver: je gaat op zoek naar de trouwjurk van je dromen! De eerste pasafspraak is een

 leuke maar ook spannende gebeurtenis. Misschien heb je al vanaf jongs af aan een beeld bij hoe jouw bruiloft eruit gaat zien en welke jurk jij gaat dragen. Het uitzoeken van jouw droomjurk komt nu erg dichtbij, maar hoe kan je je hierop voorbereiden? In principe hoef je niks mee te nemen naar je pasafspraak, wij hebben namelijk alle benodigdheden bij ons in de winkel. Maar mocht je het toch fijn om alvast wat voor te bereiden, bekijk dan onderstaande tips:

Tip 1: Maak alvast een Pinterest inspiratie bord

Het is altijd handig als je vooraf alvast wat afbeeldingen hebt verzameld van wat jij mooi vindt. Het geeft ons een beetje een beeld van wat jouw smaak is. Het is belangrijk dat je je niet blind staart op een plaatje, het kan namelijk goed zijn dat een jurk bij jou heel anders staat. Zo kan je zomaar voor positieve verrassingen komen te staan tijdens een passessie.

Tip 2: Neem je hulptroepen mee

Zo’n belangrijke beslissing als het kiezen van een trouwjurk is natuurlijk niet leuk om in je eentje te maken. Het is veel leuker om mensen mee te nemen waarvan je weet dat ze met jou meedenken. Veel meningen kan het ook lastig voor je maken, dus kies je gezelschap dus zorgvuldig uit.

Tip 3: Make-up & haar

Om alvast een betere voorstellingen te maken van de trouwdag zelf, is een beetje make-up zeker aan te raden. Ook je haren alvast een beetje gedaan geeft direct een ander totaal plaatje.

Tip 4: Lingerie in een lichte kleur

Tijdens een passessie is het slim om huidkleurig ondergoed te dragen, om zo doorschijnen te voorkomen. Een strapless beha is ook handig om mee te nemen.

Tip 5: Volg je hart!

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij gelukkig bent in je trouwjurk! Jij bent degene die die jurk gaat dragen, dus je eigen mening is het meest belangrijk!

Warm geworden voor het maken van een pasafspraak bij La Donna? Maak direct een afspraak:

Maak een afspraak

Onze locatie

Neem contact met ons op

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.