Maatpak of trouwpak nodig? LaDonna specialist maat- en trouwpakken!

Maatpakspecialist

 

2015_11_20_donna_0472 2015_11_20_donna_0454

Vaak wordt een trouwpak verkocht als maatpak en andersom. Dit kan natuurlijk, een trouwpak is niet perse duurder dan een zakelijk maatpak. Dit hangt af van de stof die je kiest. Er zijn ontzettend veel soorten stoffen en daar begint dan ook de zoektocht naar hèt perfecte pak. Samen met jou bekijken we welke stof die het beste bij jou, de gelegenheid en de omgeving past. Voor trouwpakken wordt vaak gekozen voor een fijne, dunne stof met een zijde draadje. Een zakelijk maatpak wordt veelal gemaakt van 100% wol. Dit zorgt ervoor dat hij het hele seizoen gedragen kan worden en zeer soepel valt. Neem contact op met onze maatpakspecialist.

2015_11_20_donna_0446

Verzekerd van maatwerk

De maatpakspecialisten van LaDonna helpen je bij het uitzoeken en samenstellen van een mooi en perfect zittend pak op maat. Daarnaast geven ze advies op het gebied van bijbehorende accessoires die je in onze winkel kunt vinden zoals schoenen van Paulo Bellini en Pepe Milan. Manchetknopen, bretels, sokken en prachtige overhemden van Profuomo. Om de outfit compleet te maken hebben wij het bekende onzichtbaar ondergoed van noshirt. Wanneer je langskomt voor een pas afspraak bespreken we eerst uitgebreid je wensen. We kijken naar je stijl en leggen de verschillende stofkeuzes voor. Als je een mooie stof hebt uitgekozen, starten we met een zorgvuldige meetsessie. De resultaten van de meetsessie sturen wij op naar een speciaal geselecteerd atelier waar o.a. ook de pakken van bijvoorbeeld Hugo Boss worden gemaakt. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit en super pasvorm garanderen. Geen tijd om naar de winkel te komen? Onze maatpakspecialist Ron Palm van 2suit komt graag bij je thuis, of op afspraak bij jouw op locatie. Ook mogelijk in de avond of in het weekend.

2015_11_20_donna_0438

Betaalbaar voor iedereen

Ben je opzoek naar een mooi trouwpak, zakelijk maatpak of een kostuum voor een speciale gelegenheid? Dan is een maatpak uitstekende en betaalbare keuze. Bij LaDonna koop je een Italiaans pak op maat namelijk vanaf € 799,-. We hebben meer dan 400 stoffen waarvan een 3-delig maatpak komt op €1189,- . Dus wil je niet meer uitgeven dan dit bedrag, laat het ons weten en je komt niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk mag je de collectie stoffen bekijken die duurder zijn. Het maatpak wordt op traditionele wijze vervaardigd met veel aandacht voor afwerking en kwaliteit. Een maatpak met een Italiaanse visie op stijl en elegantie vervaardigd van mooie kwaliteitsstoffen van de beste stofhuizen, waaronder Scabal, Cavani, Holland & amp; Sherry, Enrico Zenoni, luciano. Bel voor een afspraak en onze maatpakspecialist vertelt je er alles over!

2015_11_20_donna_0453

Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.