Trouwpak op maat nodig? Kom naar La Donna in Nijmegen

Trouwpak op maat

 

Maatpak (2)Bruidsmodewinkel LaDonna kleedt zowel bruiden als bruidegoms. Op een bruiloft gaat altijd veel aandacht  naar de bruid in haar jurk. Toch is ook zeker de bruidegom heel belangrijk. Met een prachtig trouwpak op maat val je op tussen alle andere gasten in pak. Heren die in het huwelijk treden kunnen bij de maatpakspecialisten van LaDonna terecht voor een prachtig trouwpak op maat. Op deze manier ben je verzekerd van een kwalitatief goed pak. Een pak dat jouw stijl en persoonlijkheid vertegenwoordigt, de juiste pasvorm heeft en ook nog eens perfect past bij de jurk van jouw aanstaande!

 

 

trouwpak op maat

Stoffen, knoopjes en borduursels 

Een trouwkostuum van L’Uomo – Made to measure is een maatpak pur sang. Werkelijk alles kan customized worden. Om te beginnen is er een ruime keus op het gebied van kwaliteitsstoffen in verschillende kleuren en patronen. Je kan hierbij kiezen uit stoffen die wij persoonlijk geselecteerd hebben bij gerenommeerde Italiaanse stoffenhuizen zoals Vitale Barberis Canonico, Cerruti en E.Thomas. Daarbij heb je de vrije hand in bijv. het patroon van de voering, het aantal knoopjes en de vorm- en de afwerking van de knoopsgaten. Het is zelfs mogelijk om jullie trouwdatum, initialen of een betekenisvolle tekst in het pak te laten borduren.  Wees creatief en leef je uit; welke optie(s) je ook kiest, een pak van L’Uomo – Made to measure met de door ons geselecteerde stoffen behoudt zijn vaste prijs van € 700,- voor een 2-delig pak. Een compleet pak met gilet kost € 889,-.  De stof bepaald de prijs, wil je iets exclusiefs dan zijn er duurdere stoffen, vraag de maatpakspecialist naar de mogelijkheden.

Onzichtbare ondermode

Wist je dat LaDonna ook onzichtbare ondermode voor mannen in het assortiment heeft? Jouw overhemd dragen zonder wit boordje en geen contouren bij mouw of kraag. Het perfecte shirt voor onder jouw overhemd is NOSHIRT.

2015_11_20_donna_0482  2015_11_20_donna_0464

2015_11_20_donna_0463  2015_11_20_donna_0486

Contactformulier

Je bent van harte welkom om een trouwpak op maat te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.