WINTERBRUILOFT - Trouwen met Donna
WINTERBRUILOFT

WINTERBRUILOFT

Droom jij van een bruiloft in winterse sferen een echte winterbruiloft? Vier de liefde in een sprookjesachtige, wit besneeuwde omgeving. Een winterse bruiloft heeft iets speciaals, iets bijzonder magisch.

In Nederland zijn de dagen waarop we kunnen genieten van besneeuwde landschappen schaars, dus hebben we gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt toen er een tijdje geleden sneeuw lag, door mee te werken aan deze gave styled shoot! Laat je inspireren door deze sfeervolle foto’s!

Kijk eens wat een beauty, deze prachtige jurk! Het lijfje is voorzien van luxe kantwerk, wat van de schouderbandjes tot aan de taille loopt. Vandaar uit is het kant ook nog op een heel mooie manier verwerkt, hier en daar loopt het speels door naar beneden richtig heuphoogte. De jurk heeft een prachtig uitgesneden rug en een stijlvolle halslijn in v- vorm. De lange rok bestaat uit zwierige lagen tule waar je lekker in kunt bewegen. De jurk sluit op de juiste plaatsen mooi aan en zorgt voor een elegante, stijlvolle look die bij elk lichaamstype past. In deze jurk voel je je een echte winterse prinses! Deze jurk, en nog veel meer jurken in deze stijl kun je bij Ladonna Nijmegen naar hartenlust komen bewonderen en passen! Ook voor de mooiste sieraden, schoenen en bruidslingerie kun je uiteraard bij Ladonna terecht.

Natuurlijk is je hart warm van alle liefde op je bruiloft, maar om de winterse kou toch een beetje te kunnen trotseren trek je een mooi jasje of mooie bolero van faux fur aan. Past helemaal binnen het winterse thema en je voelt je er naast lekker warm, ook heel elegant in!

Een bruiloft in de sneeuw is erg romantisch en sfeervol, en met de juiste jurk en styling wordt het echt een dag om nooit te vergeten! Wil je een romantische styling, of juist wat meer richting vintage of mystiek? Een winterse bruiloft kan op vele manieren! De styling van deze shoot is gedaan door BEST DAY EVER Events, een echte aanrader!

Wat ziet de bruid er prachtig uit, niet waar? Deze schoonheid is nog mooier gemaakt dan ze al was, door Bruid & Beauty Almere.

En wat een mooie bruidegom naast die stralende bruid! De bruidegom ziet er uit om door een ringetje te halen, in zijn maatpak van Rietbergh.

Wianda Bongen Photography heeft deze mooie foto’s genomen, en de video is gemaakt door The Best of Times Films. De schitterende taart komt van Gebakkerij en het unieke briefpapier van Modernekalligrafie .

Het team :

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.