Zankyou kiest voor LaDonna! - Trouwen met Donna
Zankyou kiest voor LaDonna!

Zankyou kiest voor LaDonna!

Zankyou is het grootste weddingportal ter wereld en de site die je moét bezoeken als je gaat trouwen. Met volop tips, leveranciers, locaties en zelfs de mogelijkheid om je eigen trouwwebsite te maken. De online place tot be voor toekomstig bruiden dus. We vinden het dan ook maar wat leuk dat Zankyou LaDonna heeft aangemerkt als Top Bedrijf en ons heeft gekozen als één van de beste trouwjurkleveranciers in Gelderland!

Dit schrijven de dames van Zankyou over LaDonna:

LaDonna: In hartje Nijmegen kun jij bij LaDonna je trouwjurk uitzoeken. Zoek jij een jurk van bekende designer merken zoals Enzoani, MoriLee, Eddy K, Rembo Styling? Dan ben je hier aan het juiste adres. Heren kunnen hier terecht voor een maatpak van exclusieve Italiaanse stof.”

Bekijk de lijst met leveranciers in Gelderland

Dus woon je in Gelderland en ga je trouwen? Bekijk dan deze lijst vol met topleveranciers bij jou in de buurt! Allemaal leuke leveranciers en op hun eigen manier uniek. Van de mooiste locaties tot de beste plek om je bloemen te halen. En van de beste fotograven tot aan de lekkerste taarten. En niet te vergeten natuurlijk: de mooiste trouwjurken 😉

Naar de lijst van uitgekozen trouwleverancieers in Gelderland op Zankyou.nl

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.