26, 27, 28 oktober: Enzoani weekend bij La Donna - Trouwen met Donna
26, 27, 28 oktober: Enzoani weekend bij La Donna

26, 27, 28 oktober: Enzoani weekend bij La Donna

Ben jij ook zo’n fan van het prachtige bruidsmodemerk Enzoani? Vind dan jouw droomjurk tijdens het Enzoani weekend bij LaDonna! Tijdens dit weekend kun je bijna alle bruidsjurken uit de nieuwe collectie van Enzoani passen in onze winkel. Deze jurken zijn zo nieuw dat ze nog niet in de winkels liggen. Dit weekend krijg je dus de kans om vóór alle anderen jouw droomjurk te vinden. En we maken het nog mooier: koop jij dit weekend een Enzoani bruidsjurk, dan krijg je 10% korting! En dat op de nieuwe collectie!

Try out voor bruidskapsel en make-up

Niet alleen vind je misschien jouw droomjurk tussen de nieuwe collectie van Enzoani, ook kun je alvast je try out voor bruidskapsel en -make-up laten doen. Hiervoor is make-up artist en haarstylist The Bridal Artist  Urmila aanwezig in onze winkel. En zodra je er tiptop uitziet laat je dit moment direct vastleggen met een sfeervolle polaroid uit de Vintage fotobooth van De KameraKast. Met hilarische foto’s maken we er een feestje van! Jaap Baarends bruidsfotograaf is zaterdag 27 oktober aanwezig om je al je vragen te beantwoorden.

Het Enzoani weekend vindt plaats van vrijdag 26, 27, 28 oktober en we zijn dagelijks geopend tussen 10:00 en 17:00 uur. Let op: maak vooraf een pasafspraak.

Enzoani

Enzoani maakt couture jurken in moderne stijlen, met elegante stoffen. De focus bij het maken van de jurken wordt gelegd op het creëren van een perfecte pasvorm. Elke collectie straalt innovatieve style en  buitengewone kwaliteit uit. Meer over Enzoani.

 

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.