DRKS Bruidssieraden - Trouwen met Donna

DRKS Bruidssieraden

Bruidssieraden van DRKS nu bij Bruidswinkel LaDonna in Nijmegen

Super trots en blij dat LaDonna mag samenwerken met Miriam Derksen, de designer en founder van DRKS. In 2013 stopt zij met werken als advocaat en wordt -eindelijk- fulltime sieradenontwerper. Miriam ontwerpt al ruim 15 jaar en heeft inmiddels een eigen stijl neergezet, die duidelijk naar voren komt in de “Royal Felt Collection” van DRKS.

DRKS ontwerpt en produceert luxe sieraden in Nederland, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. Omdat de items handgemaakt zijn, is elk DRKS product uniek. In de ontwerpen gebruikt DRKS veelal delicate materialen, zoals (echte) parels, preciosa kristal, facetglas kralen, vilt, zilver, goud, verzilverde elementen en vergulde elementen. Dit zorgt voor een stijlvolle, elegante en fashionable look.

EERLIJK

DRKS vindt het belangrijk dat haar producten zo puur en eerlijk als mogelijk tot stand komen. Dit is dan ook een van de redenen geweest om de productie in eigen hand te houd- en en niet te gaan voor massaproductie in lagelonenlanden. Ook bij de materiaalkeuze wordt daar rekening mee gehouden, zonder afbreuk te doen aan het luxe en elegante gevoel dat DRKS omarmt.

DRKS

Sieraden die fashion, stijl en ambachtelijk vakmanschap uitademen. DRKS, Handmade in The Netherlands.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de site www.drks.com voor de hele collectie DRKS

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.