Hair & Make-up Artist - Trouwen met Donna

Hair & Make-up Artist

Els Korsten Fotografie031

Voor sommige bruiden is het kiezen van het bruidskapsel nog moeilijker dan het vinden van de jurk. Iets dat ook geldt voor de bruidsmake-up. Ga je voor een glamoureuze, uitgesproken look of een ingetogen, romantische stijl? Laat dat maar over aan Donna’s hair- en make-up specialisten. Zij transformeren jou in de mooiste versie van jezelf.

Specialisten in haar en make-up

Onze make-up en hairstylisten werken onder andere in de fashion branche en hebben veel ervaring met modellen. Zij weten precies welk kapsel en welke make-up technieken jouw gezicht het mooist tot zijn recht doen komen.

Kapsel dat bij jou past

Een bruidskapsel begint altijd met het maken van een proefkapsel. De hairstylist neemt hier ruim de tijd voor en bespreekt jouw wensen en mogelijkheden. Bij het bepalen van je bruidskapsel let zij op jouw persoonlijkheid en op de stijl en het model van jouw bruidsjurk. Belangrijk is dat jouw bruidskapsel je mooi en zelfverzekerd laat voelen. Het maken van een proefkapsel gebeurt in de winkel of bij jou thuis. Op de dag van de bruiloft komt de hairstylist naar jou toe en verzorgt jouw bruidskapsel en desgewenst het haar van bruidsmeisjes of andere gasten.

Make-up die je nog mooier maakt

De make-up artist inventariseert jouw wensen en houdt, net als de hairstylist, rekening met de stijl van de trouwjurk. Bij het opbrengen van de proefmake-up kun je verschillende looks proberen. Van dramatische smokey eyes tot aan een subtiele, natuurlijke look. Het laten aanbrengen van een proefmake-up kan in de winkel plaatsvinden of bij jou thuis. Op de trouwdag zelf komt de make-up artist naar jou toe zodat jij de deur niet uit hoeft. Het is mogelijk om gedurende de dag de make-up tussentijds te laten bijwerken. Dit overleg je met de make-up artist. De onderstaande tarieven gelden alleen voor de bruidjes van LaDonna, natuurlijk mag iedereen een offerte opvragen!

Tarief Bruidskapsel:  € 195,- (incl. proefkapsel)
€ 35,- per persoon, anders dan de bruid, op de dag van de bruiloft.

Totaalpakket met bruidsmake-up:  € 275,-. excl.reiskosten
Informeer naar de mogelijkheden, bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.