Gelderse ondernemers 'GodlyBride' realiseren droomhuwelijken

Gelderse ondernemers bundelen krachten om droomhuwelijken te realiseren.

Iedere vrouw wil het zijn en iedere man wordt er verliefd op… de Godly Bride! Hoe word jij die onbezorgde, sprankelende bruid op jouw bruiloft? Alle brides-to-be kennen het: je aanstaande vraagt je ten huwelijk, je prikt samen een datum en vervolgens zit je met je hoofd in de (bruids)wolken. Het liefst plan je direct na het aanzoek de complete bruiloft, ga je trouwjurken passen, bekijk je romantische trouwlocaties en laat je een proefkapsel maken. Maar waar begin je?

Godly Bride is een all-in weddingconcept ontwikkeld door elf ondernemers, ieder met een eigen topbedrijf in Gelderland, dat toekomstige bruidsparen ondersteunt in de totale planning en organisatie van de mooiste dag van hun leven.

Groepsfoto-GB-pers

Initiators Nina Rodenrijs (Chairs Hairdesign) en Suzanne Geluk (Geluk Events) hebben een team van professionele ondernemers samengesteld dat in staat is om een uniek bruiloftsconcept op maat te creëren. Samen nemen zij toekomstige bruidsparen mee in de wondere wereld van trouwjurken, maatpakken, sieraden, bruidskapsels, make-up, decoratie, entertainment, fotografie, videografie, patisserie, ceremoniemeesterschap, planning en organisatie.

Ieder teamlid heeft haar eigen specialisatie die je als het ware kunt beschouwen als een bouwsteen. Samen creëren zij de fundering voor een complete bruiloft op maat. Middels een persoonlijk gesprek met de weddingplanner wordt er een offerte op maat gemaakt bestaande uit de bouwstenen van de keuze van het bruidspaar. Elke bouwsteen geeft recht op 2,5% korting op de totaalprijs. Hoe meer bouwstenen er worden afgenomen, hoe hoger de korting.

Deelnemende bedrijven zijn: Geluk Events, Chairs Hairdesign, Petit Spa Arnhem, Ans Art, Lynn Stephans Entertainment, Eva Broekema Photography, Hemels, luxe taarten & patisserie, Al Hajem Fotografie, Bruidswinkel LaDonna Nijmegen, Minouche en Rûne Sieraden en maatpakkenspecialist Zano. Kijk op de site www.godlybride.nl voor meer info.

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.