Over LaDonna - LaDonna bruidsmode in Nijmegen

Over LaDonna

Kwaliteit, maatwerk en betaalbaarheid zijn kernwaarden van LaDonna. Dit zul je ervaren als je onze winkel bezoekt en ons leert kennen. Met 300 jurken op voorraad verdeeld over twee verdiepingen een eigen atelier wordt jouw zoektocht naar dé jurk beloond. Trots op de verschillende landelijke nominaties voor beste bruidswinkel van Nederland. In 2014 stonden we in de finale van de Dutch Wedding Awards:). Nominaties van Toptrouwbedrijven en ZIWA volgden in de jaren daarna.

Het team

Donna

Ik heb een positieve levenshouding en ben snel enthousiast en actie-gericht. Ik vind het heerlijk om met een aanstaande bruid (en vaak een heel gevolg aan (schoon)moeders, vriendinnen etc) aan de gang te gaan. Een klein stukje meewandelen op het mooie pad richting een bruiloft. Ik merk dat mijn energieke en flexibele houding erg gewaardeerd wordt, evenals het feit dat ik me goed kan inleven in de bruid. In combinatie met mijn snelle schakelvermogen, creativiteit en productkennis en uiteraard een fantastisch team maakt dat LaDonna een succes mag zijn. Mijn authenticiteit is misschien wel mijn grootste kwaliteit. Een andere belangrijke eigenschap is mijn commercieel inzicht. Ik merk dat ik niet alleen genoegen neem met de going concern, maar eigenlijk voortdurend nadenk over nieuwe kansen, nieuwe producten, nieuwe vormen van dienstverlening en altijd met de wensen van de bruid in mijn achterhoofd.

 

Ineke

Mijn naam is Ineke Huilmand en omdat ik 67 jaar oud ben, ontvang ik AOW. Werken is dus geen noodzaak meer, maar ik wil niet aan stoppen denken. Iedere dag stap ik met plezier op mijn (elektrische, dat dan weer wel ) fiets naar de bruidswinkel. Het atelier is mijn domein. Daar worden de wensen van de bruid vervult.

Het is een illusie om te denken dat een verkochte jurk meteen mee naar huis kan. Van de 100 verkochte jurken, gaan er 99 door mijn handen. Sommige voor kleine aanpassingen, andere voor wat grotere veranderingen en een enkele voor een complete verbouwing. Veranderingen worden nog dezelfde dag gedaan, zodat de bruid de jurk in één dag kan laten afspelden en later mee naar huis nemen. Voor grotere veranderingen komt de bruid na een week terug. En voor de verbouwingen … ja … die zijn altijd een uitdaging. Daar wil ik de bruid ook niet lang op laten wachten, omdat ik weet dat ze dan zenuwachtig wordt. Gek genoeg hoop ik stiekem op verbouwingen, omdat ik daar mijn creativiteit op los kan laten.

Voordat ik in de bruidswereld terecht kwam, lang geleden, gaf ik les en leidde ik costumières en coupeuses op. Ik volgde overal opleidingen. Om hoeden te leren maken ging ik naar Amsterdam, voor lingerie naar Utrecht en voor het kleermakersvak ( herenkleding ) ging ik naar Den Haag. Jammer genoeg vond ik voor bruidskleding geen opleiding of cursus. Daarom solliciteerde ik toen op een vacature als coupeuse in een bruidswinkel. Ik vond het geweldig. Zelfs zó leuk dat ik de winkel kocht. Vanaf dat moment kon ik de bruiden stimuleren om mij hun hele jurk te laten maken, naar hun ontwerp. Tientallen jurken hebben de bruiden bedacht en ik gemaakt. Dat is echt het leukste wat er is, op de hele wereld.

Na 20 jaar wilde ik het rustiger aan gaan doen, verkocht ik de winkel en vond ik Donna. Donna en ik zijn een goed team. Zij runt de winkel perfect en ik ben de hoofdpiet van het atelier. Ik kan nu voortaan heerlijk de hele dag in het atelier bezig zijn, zonder afgeleid te worden door alle zakelijke beslommeringen. Ook mijn docentervaring komt van pas omdat we een stageplaats zijn voor modeopleidingen in Nijmegen, Arnhem en Zutphen. Het is heerlijk om samen met deze jonge meiden bezig te zijn met een gedeelde passie voor mode en kleding.

 

Marlou

Marlou

Mijn naam is Marlou Graat, ik werk al ruim 6 jaar als styliste bij LaDonna. Elke bruid is anders, dat maakt mijn werk zo leuk. Al van kleins af aan ben ik bezig met kleding, stofjes en vooral mooie jurken! Veel voldoening krijg ik van de klant die helemaal gelukkig is in haar jurk. Daar heb je dan ook echt een bijdrage aan geleverd. Voor mij is het belangrijk dat een bruid dicht bij zichzelf blijft, zodat ze zich de hele dag ook helemaal op haar gemak voelt. Als personal wedding stylist kleed ik ook de gasten van jouw bruiloft. Je kent het wel, je heb een bruiloft. Wat doe je aan? Een dag dat je er mooi uit wilt zien. Met mijn eigen bedrijfje BYLOUSTYLING help ik je graag met het zoeken naar een perfecte outfit.. Mijn droomjurk? Heeft veel kant! Een losvallende crepe rok. En aan de achterkant een mooie lage rug.

 

 

 

 

Ani

Mijn naam is Ani Pivazyan en ik ben 23 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Armenië. Ik ben specialist van Mode/Maatkleding en heel erg creatief. Dit jaar ben ik afgestudeerd met de opleiding Fashion&Design te Arnhem. Voor mijn afstudeercollectie heb ik een bruidsjurken collectie gemaakt. Ik probeer altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan. Op mijn insta account plaats ik regelmatig fashion foto’s van mijn eigen outfits, om daarmee andere meiden met outfit ideeën te inspireren. Verder heb ik mijn eigen Youtube kanaal, waarop ik lookbooks plaats, die ik opgenomen en bewerkt heb. Mode en kleding ontwerpen en maken is mijn grootste passie. Het werken bij LaDonna bruidsmode past mij enorm. En mijn afstudeercollectie hangt in de winkel! In maart 2020 heb ik meegedaan met de vak wedstrijden in Leeuwarden en ik ben derde geworden op het NK voor specialist Mode/Maatkleding.

 

 

Leandra

Leandra

 

Duska

Mijn naam is Duska . Ik kom oorspronkelijk uit Kroatië en bij LaDonna heb ik een schoonheidssalon.

Ik vind het fijn om deel van een leuke team te zijn. Aanstaande bruiden kunnen bij mij lekker ontspannen of voor de bruidsmake-up komen. Ook shoppers die na een dagje Nijmegen willen ontspannen, kunnen hier hun hart ophalen . Alle schoonheidsbehandelingen worden aangepast aan jouw persoonlijke behoefte en conditie. Je bent van harte welkom!

Meer info over alle behandelingen en voor het maken van een afspraak vind je op de site van Schoonheidssalon Beauty by Duska.

 

Jouw droomjurk op maat

Bij LaDonna is het ook mogelijk om een trouwjurk volledig op maat naar jouw wens te laten maken. In ons eigen atelier werken onze inhouse designers aan jouw droomjurk. Naast het ontwerpen van een trouwjurk op maat is het ook mogelijk om een jurk samen te stellen. Heb je bijvoorbeeld een trouwjurk gezien met een mooie bovenkant en een andere jurk met een hele gafe rok? Onze coupeses zorgen ervoor dat jouw ideale trouwjurk tot leven komt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

 

team LaDonna

Contactformulier

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.