Tevreden klant Cindy: "Ik kan je aan iedereen aanraden" - Trouwen met Donna
Tevreden klant Cindy: “Ik kan je aan iedereen aanraden”

Tevreden klant Cindy: “Ik kan je aan iedereen aanraden”

Cindy Fijn is onlangs getrouwd met haar liefde Mark! En wat zagen ze er samen prachtig uit! Op onze Facebookpagina liet Cindy een heel lief berichtje achter:

Review van Cindy

Lieve Donna,
Ontzettend bedankt voor de uitstekende service. Je denkt mee en hebt me in alles ontzettend geholpen. Je bent een topper en ik kan iedereen aanraden bij jou in de winkel te komen. Uiteraard ook een grote dank aan de professionele coupeuse, die niet opgaf tot mijn jurk perfect zat. Ook een grote dank van Mark die het zoals verwacht niet droog kon houden toen hij me zag!
Veel liefs,
Cindy Fijn

Veel geluk!

Wij zijn ontzettend blij dat je zo hebt genoten van je trouwjurk Cindy. Dat is waar we het allemaal voor doen! We wensen je veel geluk samen met je man!

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.