Tevreden klant Ellen: "LaDonna is echt een aanrader!"
Tevreden klant Ellen: “LaDonna is echt een aanrader!”

Tevreden klant Ellen: “LaDonna is echt een aanrader!”

28 april 2019 was de grote dag voor Ellen Stokman en haar man Ivo. Een prachtige dag waarbij het hele gezin straalde. Ellen kocht haar trouwjurk bij LaDonna en wij vroegen haar wat haar ervaring was. “LaDonna is een echte aanrader als je op zoekt bent naar een trouwjurk!”

 

Mond-tot-mond reclame

Ellen: “Via een stylist van Best Day Ever Events kwam ik in gesprek over de styling en leveranciers die zij gebruiken voor bruidsrapportages en styled wedding shoots. Zij vertelde me over LaDonna en dat ze daarmee vaak samenwerken voor de trouwjurken van de shoots. Ik ben gaan kijken op de website van LaDonna en zag gelijk al een paar jurken die ik erg mooi vond, in de stijl die ik in gedachten had. Ik heb LaDonna gebeld voor een afspraak en ik kon direct de jurken die ik mooi vond doorgeven. De afspraak was zo geslaagd dat ik nergens anders meer hoefde te kijken!”

Hele gezin aangekleed

“Toen ik ging kijken voor mijn jurk, hingen de jurken die ik telefonisch had doorgegeven al klaar. Wat ze erg goed deden was dat er ook een paar jurken hingen in een andere stijl. Ik kon hierdoor echt goed zien wat wel en niet stond en waar mijn voorkeur lag. Ze leggen je niks op en geven goed advies en tips om met een paar kleine aanpassingen jouw droomjurk te krijgen!”

Naast de jurk kocht Ellen ook haar schoenen bij LaDonna, maar dat was niet het enige. “Ons hele gezin is eigenlijk aangekleed door LaDonna. Mijn dochtertje heeft ook een mooie ‘bruidsjurk’ gekregen. Ivo heeft zijn hele pak bij LaDonna gekocht. Een prachtig donkerblauw pak met een beige blouse en accenten. Wat ik erg leuk vond was dat de kleermaker onze namen en trouwdatum in het pak had verwerkt. Dat zag er super strak uit en maakte het pak nog specialer. Omdat we alles bij LaDonna hebben gekocht, paste alles bij elkaar, echt één geheel. Dat was heel erg mooi!”

Vintage jurk

“Toen ik ging zoeken, had ik een bepaalde stijl van jurken in gedachten. Bij LaDonna heb ik ongeveer 5 jurken gepast waarvan er 2 overbleven. Uiteindelijk is het een jurk van Enzoani geworden. Een prachtige vintage jurk met een mooi kanten lijfje en een tule rok. Er zat een mooie strakke onderrok onder, waardoor de tule recht naar beneden viel. Niet te strak, maar ook zeker niet heel wijd. De stijl die ik in gedachten had is het uiteindelijk ook geworden. Het passen van andere stijlen heeft mij doen inzien dat ik de juiste keus had gemaakt.”

Mijn ervaring met LaDonna

“De service was heel goed! Ik voelde me gelijk thuis. Ik had in het begin wel een beetje zenuwen, maar die werden direct weggenomen door het vriendelijke personeel. Bij LaDonna werken echt vakmensen die weten waar ze het over hebben. Ze hebben veel ervaring en je bent absoluut geen nummertje. Toen ik belde om iets te vragen over mijn trouwjurk, wisten ze gelijk wie ze aan de telefoon hadden en konden ze mijn vragen goed beantwoorden. Dat geeft een heel fijn gevoel! Van verkoopsters tot coupeuse en Donna zelf, iedereen leverde echt goed werk. Ik kan iedereen LaDonna aanraden!”

Veel geluk!

Wat ontzettend fijn dat je zo’n goede ervaring met ons hebt Ellen. Jullie zagen er prachtig uit op de grote dag! We hebben je heel graag geholpen en zijn blij dat je jouw droomjurk bij ons hebt gevonden. We wensen je veel geluk samen met Ivo en de kinderen!

Ben je ook op zoek naar een mooie trouwjurk? Bekijk ons assortiment. Naast trouwjurken hebben we ook een breed scala aan accessoires die jouw jurk helemaal compleet maken. Zie je iets moois of wil je gewoon een keer komen kijken in onze winkel? Wij ontvangen je graag! Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd voor je.

Neem contact met ons

Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak.